Вчера вечерта в ОДМВР – Русе е сигнализирано за мъж, пострадал при ПТП в

...
</TD
>Вчера вечерта в ОДМВР – Русе е сигнализирано за мъж, пострадал при ПТП в
Коментари Харесай

Екшън: Шофьор блъсна русенец заради работници

Вчера вечерта в ОДМВР – Русе е сигнализирано за мъж, потърпевш при ПТП в региона на контролно-пропусквателен пункт – Дунав мост. На място е изпратен екип на пътна полиция за изясняване на сигнала. Свидетели на случилото се разказали на униформените, че към 17:00 часа наоколо до бензиностанция до кръговото придвижване на Дунав мост е спрял лек автомобил " Опел “, модел " Зафира “, ръководен от 48-годишен мъж.

В автомобила е имало пет пасажера от ямболско село, които са работили в Холандия и се прибирали в страната с въпросното транспортно средство. Възникнали са различия във връзка заплащането на услугата за транспорт между пътниците и лидера, при което той решил да ги остави в Русе, без те да са съгласни. В поддръжка на пасажерите се е намесил чиновник /49 г./ от непосредствен търговски обект, при което лидерът направил маневра, с цел да напусне мястото, където е паркирал. Слезлите пътници се втурнали да му попречат, с цел да не си тръгне с багажа им. Същото е направил и 49-годишният мъж, който се изправил пред МПС-то, с цел да попречи на придвижването му с тялото си. Шофьорът обаче форсирал мотора, потеглил, блъснал мъжа и го съборил на земята, след което се отдалечил по бул. България. Пътниците се качили в близко такси и го последвали. Забелязали го да престоява в кв. " Родина “, наоколо до кръговото движене до блок " Скъта “. Там те още веднъж се втурнали към зафирата, само че лидерът потеглил и съборил един от тях на земята, след което липсващ в незнайна посока, написа Дунав мост.

Сигналът е документиран, като по случая е заведено досъдебно произвеждане по разказа на бранш " Пътна полиция “, с оглед закононарушение. Издирват се лидерът и автомобилът.

При ПТП-то е потърпевш 49-годишният мъж, с фрактура в горната част на лявата ръка. Работата по случая продължава.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР